Da Montare Sprey Şanti 250 ml.

Marka : FO
Fiyat : USD3.11(KDV Dahil)

Da Montare sprey şanti 250 ml, Belçika menşeili olan bitkisel esaslı üründür. Tatlılar, içecekler ve kremalarda kullanıma uygundur. Ayrıca meyve servislerinde de süsleme amaçlı kullanılır.

250 ml sprey şanti içerisinde bitkisel yağ, süt, Hindistan cevizi, şeker, palm çekirdeği, su ve kanola gibi malzemeler kullanılmıştır. Ayrıca şanti için az yağlı süt seçilmiştir. Şantinin bulunduğu şişe ise plastik olup BPA içermez.

Da Montare sprey şanti 250 ml kapağı açıldıktan sonra buzdolabında saklanması gereken bir üründür. Şantinin bulunması gereken sıcaklık ise 2-24 ºC’dir. Şantinin son tüketim tarihine kadar kullanılabilmesi için güneşten uzak tutulması gerekir.

Tatlı, krema ve içeceklerde lezzet katan sprey el değmeden hazırlanır. Hazırlık aşamasından sonra koruyucu ambalaja koyularak satışa sunulur. Sprey şanti teslim alındıktan sonra çalkalanıp gerekli ölçüde kullanıma başlanır.


cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
WhatsApp WhatsApp Destek